Thursday, 17 November 2011

Aku, media dan teknologi

Alhamdulillah, akhirnya siap juga tugasan yang diberi ini…mudah – mudahan apa yang saya buat ini memenuhi kriteria yang Dr Nurul kehendaki..
untuk ke prezi saya, sila tekan link di bawah…
http://prezi.com/jugrol7a72qy/aku-media-dan-teknologi/
bigsmile

xpon tgk je kt sini...

Monday, 14 November 2011

Ditajuk yang sama…

Pada permulaan kelas, ujian bagi kursus KPD 3016 dimulakan…ujian dibuat dalam kumpulan 2 orang. Alhamdulillah, saya bersama Zaim berjaya membuat ujian ini walaupun terdapat sedikit kekeliruan dan kurang ingat dengan teori yang ditanya.

prezi

selepas itu, kami menyambung perbincangan dalam kumpulan kami untuk prezi ini. tugasan ini perlulah di”upload”kan dalam blog kami masing – masing. isi kandungan kami sama namun cara persembahan tertakluk kepada kreativiti masing – masing…

tugasan ini perlu dihantar pada hari jumaat ini. walaupun kami baru berkenalan dengan prezi ini, mudah – mudahan kami dapat membuat tugasan ini dengan jayanya….

Sunday, 13 November 2011

Masih dalam mood bercuti

kizzPada minggu ini, kami telah diperkenalkan dengan satu laman sesawang yang amat menarik untuk kami explore….laman web berkenaan adalah prezi.http://prezi.com/index/

prezi merupakan satu software yang digunakan untuk tujuan pembentangan hasil kerja dan seperti slide show yang lain tetapi prezi ini amat menarik.

kami telah diberi permasalahan mengenai aku, media dan teknologi..sepanjang kelas, kami membuat perbincangan dalam kumpulan untuk membuat hasil kajian mengenai masalah yang diberi.

Arit Malique...^_^